Ο Παιδικός Σταθμός “ΑΝΑΠΝΟΗ”


Ο παιδικός σταθμός ΑΝΑΠΝΟΗ λειτουργεί εδώ και δέκα χρόνια στην Αυλή του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου. Τον Οκτώβριο του 2004 ξεκινήσαμε την πιλοτική λειτουργία του παιδικού σταθμού. Στην αρχή είχαμε δώδεκα παιδάκια, τα οποία έως το τέλος της ίδιας χρονιάς είχαν αυξηθεί σε 19, ενώ πλέον η ζήτηση ξεπερνά κατά πολύ την προσφορά στο επίπεδο των διαθέσιμων θέσεων του σταθμού.
Ο παιδικός σταθμός φιλοξενεί τριάντα παιδιά, ηλικίας από δυόμισι έως πέντε ετών, τα οποία απασχολούνται σε διάφορες δραστηριότητες από τις 7.00 κάθε πρωί μέχρι τις 4.00 το απόγευμα. Μάλιστα, για την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων ο σταθμός μένει ανοικτός καθʼ όλη τη διάρκεια του έτους, πλην του Αυγούστου.
H επιλογή των παιδιών που θα φοιτήσουν στον παιδικό σταθμό γίνεται με κοινωνικά κριτήρια. Σε αυτό το πλαίσιο δίδεται προτεραιότητα στις άγαμες ή στις διαζευγμένες μητέρες, καθώς και στα παιδιά πολύτεκνων ή άπορων οικογενειών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μια ανασκόπηση της Σχολικής Χρονιάς 2014-2015…


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μια ανασκόπηση της Σχολικής Χρονιάς 2012-2013…

Ξεκινούν οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2020-2021!

Από 1 έως 10 Ιουνίου, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας  (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.) στο χώρο του Παιδικού Σταθμού ΑΝΑΠΝΟΗ, που βρίσκεται στην αυλή του Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου Ευόσμου.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310700521

Βρείτε την αίτηση εγγραφής εδώ

Βρείτε την αίτηση επανεγγραφής εδώ.

Βρείτε το έντυπο πληροφοριών οικογενειακής κατάστασης εδώ.

Βρείτε εδώ το Πρόγραμμα Λειτουργίας.